Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ανάλυση του το διαφορά μεταξύ της μη υφασμένα τσάντες και χάρτινες τσάντες

Nov 20, 2018

Το υλικό της μη υφασμένα τσάντα είναι μια νέα γενιά των περιβαλλοντικά φιλικών υλικών - μη υφασμένα υφάσματα, τα οποία είναι υγρασία-απόδειξη, αναπνέει, ευέλικτη, ελαφριά, μη-σέλινα, εύκολο να αποσυντεθούν, μη-τοξικά και μη-ερεθιστικό, πλούσια σε χρώμα, χαμηλή τιμή, ανακυκλώσιμα χαρακτηριστικά. Το υλικό της τη χάρτινη σακούλα είναι ξύλινος πολτός και τον πολτό ξύλου γίνεται από την κοπή ένα μεγάλο αριθμό των δέντρων, οπότε ανάλογα με το υλικό, μη υφασμένα τσάντα είναι πιο φιλική.


Τσάντα εγγράφου εκτυπώνεται απευθείας στην εκτυπωτική μηχανή, αλλά δεν είναι δυνατή η μη υφανθείσα τσάντα. Μη υφασμένα τσάντα είναι συνήθως οθόνη-τυπωμένα. Η πάστα εκτύπωσης είναι επίσης τα εργοστάσιο-φτιαγμένος φιλικά πάστα εκτύπωσης. Το εκτυπωμένο μοτίβο είναι καθαρό και όμορφο. Αν είναι έγχρωμη εκτύπωση, το κόστος της χάρτινης τσάντας πρέπει να είναι υψηλό, επειδή την εκτύπωση επάνω μηχανή πρέπει πρώτα στοιχειοθετημένη, Πλάκα, καθιστώντας, και κάποια πρέπει ακόμα να είναι ένα ζάρι, οπότε το κόστος είναι πολύ υψηλότερο, και η εκτύπωση είναι επίσης πολύ ενοχλητικός.


Τέλος, είναι η λογιστική μέθοδος. Μη υφασμένα τσάντα μπορεί να διπλωθεί κατά βούληση, ώστε να είναι εύκολο να μεταφέρουν, περιβαλλοντικά φιλική και ανθεκτικό. Την ίδια στιγμή, η μη υφανθείσα τσάντα μπορεί να πλυθεί με νερό και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Ωστόσο, το χαρτί τσάντα δεν θα λειτουργήσει. Αφού διπλωθεί, η επιφάνεια θα έχουν ρυτίδες που θα επηρεάσει σοβαρά την εμφάνιση, και θα είναι σπασμένο αν βραχεί.


Παρόλο που το χαρτί τσάντα έχει κάποια μειονεκτήματα σε σύγκριση με την μη υφασμένα τσάντα, θα δεν είναι δυνατό να πούμε ότι δεν είναι καλό. Σε ορισμένα σημεία, δεν είναι συγκρίσιμα με τα μη υφανθείσα τσάντα. At τουλάχιστον τη χάρτινη σακούλα μοιάζει πιο ακριβά από ό, τι το μη υφανθείσα τσάντα υπό κανονικές συνθήκες, και την στερεοσκοπική επίδραση είναι ισχυρότερη. Πολύ περισσότερο, τόσο οι χάρτινες τσάντες αποτελούν κατάλληλο για τη συσκευασία του προϊόντος, και μη υφασμένα τσάντες είναι πιο κατάλληλο για τσάντες διαφήμιση προϊόντος.