Δείτε το κιβώτιο αποστολής

Δείτε το κιβώτιο αποστολής
Τύπος: Μόδα δώρο κουτί ρολόι
Μέγεθος επιφάνειας: 24 * 5 * 3,3 εκατοστά
Υλικό: Δερμάτινο κουτί

Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες

Ονομα προϊόντος Δείτε το κιβώτιο αποστολής
Τύπος Μόδα δώρο κουτί ρολόι
Μέγεθος επιφάνειας 24 * 5 * 3,3 cm
Βάρος 76 g
Υλικό Δερμάτινο κουτί
Χρώμα Χαρτί
Χρήση Για ρολόι συσκευασίας
Λογότυπο Μεγάλη ποσότητα μπορεί να κάνει το λογότυπο

Εισαγωγή προϊόντων

Είτε πρόκειται για συσκευασία κοσμημάτων, ρολόγια κλπ. Ως δώρα ή μετά τη φθορά στο σπίτι, πρέπει να διατηρούνται σε ασφαλή κατάσταση για να διατηρήσουν την ομορφιά τους. Προσφέρουμε ένα καθολικό και προσαρμοσμένο κιβώτιο μεταφοράς ρολογιών από υψηλής ποιότητας PU δέρμα που είναι ανθεκτικό και προστατεύει το ρολόι σας από τη σκόνη και τη βρωμιά για πολλά χρόνια. Εκτός από τις πρακτικές επιλογές, μπορούν να σχεδιαστούν με διάφορους τρόπους για να το καταστήσουν ένα μοναδικό εμπορικό σήμα στο κατάστημά σας, ενισχύοντας τις διαφημιστικές σας προσπάθειες.

Πλεονεκτήματα του κουτιού παρακολούθησης

* Watch Box Shipping έχει μια ευέλικτη χρήση, όχι μόνο για ρολόγια συσκευασίας, αλλά και για άλλα κοσμήματα, κλπ.

* Κομψή σχεδίαση, πολύ κατάλληλη για χρήση ως ρολόι δώρου ή ρολόι

* Το πακέτο αυτό έχει σχεδίαση οθόνης, το κάλυμμα μπορεί να ανοίξει κατά τη διάρκεια της έκθεσης και το κάλυμμα μπορεί να κλείσει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

* Επιτρέπει στους καταναλωτές να βλέπουν τα πακέτα με μια ματιά, να αγοράζουν εύκολα και να διαδραματίζουν ρόλο στην προβολή αγαθών, την προώθηση αγαθών και την προώθηση αγαθών.

* Καλώς ήλθατε στυλ OEM και προσαρμοσμένο λογότυπο

Προϊόντα εμφανίζονται

Παγκόσμιες Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας είναι παγκόσμιες. Το Ruiguan-Packaging.com λαμβάνει παραγγελίες από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας από οποιοδήποτε σημείο, μόλις συνδεθείτε στον ιστότοπό μας ή μας τηλεφωνήσετε στο 86-135-1066-7848 ή επικοινωνήστε με τους Ειδικούς μας για Συσκευασίες μέσω Live Chat.

Ποιότητα Cotrol:

Έχουμε ξεχωριστά την ομάδα QC, συμπεριλαμβανόμενη εκτύπωση προσώπου dept, incoimg υλικό QC, ημι-προϊόντα QC και αδιάβροχο δοκιμή QC. Τελικά τελικά προϊόντα QC. Εφόσον όλα πέρασαν και επιβεβαιώθηκαν εντάξει, μπορούμε να στείλουμε! Μόλις έχει κάποιο πρόβλημα ποιότητας που δεν προκαλείται από ζημιές στις μεταφορές, μπορούμε να το αντικαταστήσουμε στην επόμενη παραγγελία σας, επίσης να επιστρέψουμε.

Hot Tags: ρολόι ναυτιλία κουτί, Κίνα, κατασκευάζει, εργοστάσιο, χονδρική, έθιμο, τιμή
Εξεταστική

You Might Also Like